25 Eylül 2013 Çarşamba

Kod ücretsiz değişiklikler Google AdSense için geliyor

Dün Google AdSense Blog AdSense konsol ve bu değişiklikler, reklamları değişiklik yapmak mümkün olacak duyurdu, yeni reklam kodu olmadan swapping canlı reklamlarınızı otomatik olarak uygulanacaktır.Bu yeni reklam yönetimi özelliği için içerik reklam reklam kodunu oluşturmak her zaman birimleri AdSense hesabınıza kaydedilir (örneğin, renkleri ve kanallar), reklam birimi ayarlarınızı yeni AdSense için yani. Sonra gelecekte bu ayarlardan herhangi birini değiştirmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken, hesabınızda güncelleştirme yapmak--artık reklam şifre tüm sayfaları el ile değiştirmeniz gerekir. Örneğin, tüm 300 x 250 orta dikdörtgenleri sınırları üzerinden sadece birkaç fare tıklaması ile mavi ve kırmızı hızla değiştirebilirsiniz. Fantezi! Bu yeni özellik yardımcı olacağını umuyoruz zaman kazanmak ve reklam birimlerini en iyi duruma getirme işlemini basitleştirir.Bu önümüzdeki birkaç hafta içinde var olmak silindir gidiyor, sen şimdi zaman değiştirme Ad kurulumu sayfasını gördüğünüzde canlı olacak. Sayfanız şöyle görünecektir:Code Free AdSensebu konuda, bir at DigitalPoint Forumlar ve diğer WebmasterWorld at üzerinde iki Forum konuları vardır. Yayıncılar bu duyuru ile heyecanlıyız alt-Line yanıttır. O-ecek kurtarmak onları çok zaman ve baş ağrısı. Bu özellik büyük ve onların reklam yayınlama hızı artırmak, kendi sunucu yükünü azaltmak yanı sıra daha iyi ziyaretçi deneyimini-> bizim hizmet sayfa dosya boyutunu azaltmak.Not: Google bu yeni özellik uygular, sonra bir kez reklam kodunuzu değiştirmeniz gerekir. Bundan sonra reklamlarınız için değişiklik yapmak için reklam kodunuzu değiştirmeniz gerekmez.DigitalPoint Forumlar ve WebmasterWorld Forum tartışma.


Ahhh, güzel, ama çok kötü yine gidip bir kez bunun etkili olması için kodunuzu değiştirmeniz gerekecek. Çok erken benim sitelerin her parça el ile yerleştirilen AdSense ile düz html gitmek ve her sayfada kodunu değiştirmek için büyük bir acı olduğunu hayal adwords reklam edebilir bu yüzden vardı. Tabii ki bu büyük sitelerin çok, güncelleme yok hah.


Yeni bir arama EngineRun Google AdSense HTTPS siteleri istiyorum


Bağlantı bina ölümü? Planınız nedir? % 100 el ile ve yüksek PR dizinleri 7500 (PR0 için PR8) içinde 125 $ ücretsiz inceleme kopya içinde


adwords uzmanı
facebook reklam maliyeti
facebook reklam vermek
facebook reklamları
google adwords reklam
google adwords

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder