24 Eylül 2013 Salı

Rapor: Logitech Revue duraklatıldığında, daha fazla sorun Google TV Land?

Tüm E-çözümler projektör |





Geçen Cuma günü bir rapor ortaya çıktı, her zamanki "anonim kaynaklar" gerekçe göstererek, WDden o Logitech tedarikçileri için sordu "[onun Google TV] gönderiler geçici olarak askıya Revue set-top kutuları için Aralık 2010 dönemi Ocak 2011 Google güncelleştirmeleri tamamlayın veya Google TV için kendi yazılımının yeni bir sürümünü başlatmak için bekleyen için."


Kredi: Logitech


Bu geçen hafta sonu birkaç TV OEM Ortaklar için "yazılım hassaslaştırabilirsiniz böylece." denize indirmek-in onların yorum-in Google TV gelecek ayın Tüketici Elektroniği Fuarında geciktirmek için Google tarafından belirgin bir istek bildirdiği NY Timesda çıktı benzer bir madde ile tutarlıdır


Logitech görünüşte Google herhangi bir gecikme üretim için yazılım güncelleştirmeleri "Kablosuz" yapılabilir ve herhangi bir retooling gerektirmeyen açıklayan veya kutu ile güçlendirme istekte olduğunu reddetti. (Google bir inkar yayınladı.)


(Konuştuğumuz gibi) olup olmadığını Logitech hatta üretim Revue Google duraklatıldı kuşkusuz Google TV yazılım geliştirmek ve bazı zorluklar ve ürün birçok yorumcular tarafından gösterdi karmaşık sorunları çözmek için çalışıyor. Genel olarak Google TV yazılım ve Revüsü özellikle karışık bildirimleri aşağıdaki doğrultuda alınan: "büyük kavramı, çok büyük değil yürütme."


Ben bir şey Google Buzz için potansiyel bir benzetme burada sularında.  Buzz tamamen google optimizasyon başlamadan etraflıca değildi iddialı bir projeydi.


Bir benzer "Prematüre" Google TV ürün ve bazı donanım tezahürlerini olmak gibi görünüyor. Google karakteristik kusurlu ürünler serbest bırakır ve ardından onları zamanla geliştirir. Android muhtemelen bu yaklaşım en başarılı örnektir. Ama bir "yineleme" erdem online ve diğer bazı durumlarda süre olmuştur eşit kadar tüm tüketici bağlamlarda olmayabilir.


Tümünü veya Google TV "sorunları" algılanan yazılımların çoğu düzeltilebilir ? ve bir kabul olacak. Ancak çamurlu davet Google TV için şimdiye kadar onun yakın vadeli beklentiler "connected TV" giderek daha rekabetçi bir pazarda zarar olabilir.


Kredi: CNET


Henüz savunuyor başarılı gibi görünen yeniden doğuş veya Apple TV, yeniden başlatma sonrasında cansız erken sürümleri, Google "doğru almak için" birkaç deneme alabilirsiniz


PostScript: Logitech sağlanan medya ve bloglar Google şirket Revue gecikme üretimi için talep ediyorum algı çürütmek arayan iki deyimleri. Burada ifadedir:


İle ilgili konular: Kanal: Video | Google: TV | Son Haberler


Yazar hakkında: Greg Sterling arama motoru Land, katkıda bulunan bir düzenleyicidir. SoLoMo sorunları ve çevrimiçi ve çevrimdışı arasındaki noktalar bağlama hakkında kişisel bir blog Screenwerk, demiştir. Ayrıca Internet2Go, Mobil Internet üzerinde duruldu, mesajlar. Onu @gsterling takip edin. Greg Sterling tarafından daha eşya görmek


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bu Google için geldiğinde, Microsoftun Ballmer hala eski taktikleri ile eski savaşları mücadele ediyor


4 Yolları anıtsal boyutlardaki bir SEO felaketi önlemek için


MPAA: korsan içeriğe giden aramalar yüzde 82i Google gel.


Eğitim açık bir delil sıralamasında bu Google + sürücü gösterir.


Yeni Logo, kullanıcı Arabirimi, sayfa sıfır bağlantılar, anlık görüntü & Pole pozisyonu cevaplar Bing kazanımlar


Yahoo cevaplar için sosyal ve SEO değeri güncelleştirir.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


adwords reklam ajansı
facebook reklam vermek
facebook reklamları
google adwords hesap yönetimi
google adwords uzmanı
google reklam ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder